LarmCentralen berättar

LarmCentralen arbetar för att kvalitetssäkra processer för larmhantering och logistik med modern och säker teknik. Anders Kjellberg -ansvarig för Teknik och Säkerhet på LarmCentralen berättar om sina erfarenheter av Växelgruppen.

Anders Kjellberg som är ansvarig för Teknik och Säkerhet på LarmCentralen berättar om sina erfarenheter av Växelgruppen.

Hur kom ni i kontakt med Växelgruppen?

Vi möttes för ca 10 år sedan när LarmCentralen i Malmö Stad sökte en kompetens som kunde integrera trådlösa headset till våra operatörer. Växelgruppen fick uppdraget och löste det på ett sätt som motsvarade våra önskemål.

Inom vilka produktområde har Växelgruppen hjälpt er ?

Växelgruppen har hjälpt oss på flera sätt. Inledningsvis ordnade de headset till våra operatörer och övrig administrativ personal. Sen har vi fått installerat nätverkskablage för hela Larmcentralen, ett passagesystem till vår fastighet och hjälp med övrig kringutrustning inom Telecom.

Varför anlitar Ni Växelgruppen?

Först och främst har Växelgruppen en mycket hög kompetens och servicegrad. De finns alltid tillgängliga, korta vägar för support, snabba leveranser och framför allt så utför de alltid ett professionellt jobb. De är pålästa och kunniga och vi får bra tips på nya funktionella lösningar och produkter som gör vårt arbete mer effektivt.