Företagslarm Skåne

Företagslarm för ditt företag

Med ett företagslarm från Växelgruppen AB, säkrar du effektivt dina tillgångar på företaget. Det är inte alltid lätt att hitta det larm som passar dig bäst. Därför erbjuder vi en enastående säkerhetsrådgivning där vi tillsammans går igenom företagets behov och dina önskemål. Därefter tar vi fram ett förslag på vilket larm som lämpar sig bäst för ditt företag.

Vad kostar ett företagslarm?

Vad gäller kostnaden för ett företagslarm är det främst installationen av larmsystemet samt månadskostnaden för larmets uppkoppling till larmcentralen som kostar. Generellt bli kostnaden högre för ett företag med stora lokaler samt många in- och utgångar som ska larmas upp. Vi hjälper dig att välja rätt för att få ett så kostnadseffektivt företagslarm som möjligt och så att du får kontroll på dina kostnader.

Två larmalternativ

För att kunna erbjuda våra kunder den bästa lösningen, erbjuder vi två olika val av larm:

  • Vanderbilt/Siemens SPC-serien är ett hybridlarm för både trådbundna och trådlösa sektioner och lämpar sig från små till stora företag. Serien består av 3 olika centraler från 8 sektioner upp till 512 sektioner.
  •  VISONIC är ett trådlöst larm som lämpar sig för små och medelstora företag.

Kontakta oss för företagslarm

Kontakta oss för att se över dina behov med företagslarm. Med vår hjälp får du en kostnadsfri säkerhetsrådgivning tillsammans med våra experter inom företagslarm. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som matchar dina önskemål och behov. Vi installerar företagslarm och ser till att du blir nöjd med ditt val!