Passagesystem Skåne

Tryggt passagesystem för företag och bostadsrättföreningar

Passagesystem består av tre huvudsakliga delar: kodlås, porttelefoner och beröringsfria läsare. Vi gillar trygghet och därför presenterar vi passagesystem som hjälper dig hålla på allt från dörrmiljöer till bokningar av exempelvis tvättstugor. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg där du bor eller arbetar. Med ett passagesystem kan du se till att bara rätt personer tar sig in och på ett smidigt sätt säkra ingången. När det kommer till passagesystem så finns det en del modeller att välja mellan.

Våra passagesystem

Det ska inte vara svårt att välja rätt passagesystem, men ibland kan man behöva lite hjälp på traven. Vi erbjuder ett stort utbud på olika port och passagesystem som bland annat Axema VAKA och RCO. Beroende på behovet och ändamålet, kan vi hjälpa dig hitta rätt passagesystem

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra passagesystem eller få hjälp med att välja rätt? Då kan du kontakta oss. Vi lyssnar till dina behov samt önskemål och ser till att du får den information du behöver. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt val!